این روزها خیلی از ما از ساخت اپلیکیشن اسنپ کیو باخبر شده ایم . بعضی از ما نیز آنرا بازی کردهایم. یک بازی هیجانانگیز با جایزهی واقعی که بهصورت آنلاین انجام میشود! اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید، بازی اسنپ کیو کپی برداری شده از یک بازی خارجی بهنام HQ Trivia میباشد. در این مقاله میخواهیم HQ را به شما معرفی کنیم. تا پایان این مقاله همراه ما باشید و ببینید بازی اسنپ کیو، چه شباهتها و تفاوتهایی با نمونهی اصلی آن یعنی HQ Trivia دارد.
شما نیز میتوانید طراحی اپلیکیشن مشابه اسنپ کیو خود را به آکاف بسپارید. ۲۲۸۹۷۹۲۴-۰۲۱
HQ Trivia نام یک بازی آنلاین محبوب و شناخته شده در سطح جهان است. هر فردی میتواند با دانلود و نصب اپلیکیشن آن، در این بازی شرکت کند و با پاسخ به سوالها و در صورت برنده شدن، جایزهی نقدی آن را ببرد. این بازی رایگان است و پخش آن از شهر نیویورک صورت میگیرد.
قوانین بازی HQ:
بازی به این شکل است که شما باید به سوالاتی که مجری مسابقه، به ترتیب از آسان به خیلی سخت میپرسد، پاسخ دهید. در نهایت، جایزهی مسابقه بین بازیکنانی که به تمام سوالات پاسخ صحیح داده باشند، تقسیم میشود. اگر هم هیچ برندهای وجود نداشته باشد، جایزهی آن مسابقه به مسابقهی بعدی اضافه میشود. میپرسید تعداد سوالات چندتا است؟ عجله نکنید! اگر تا انتها همراه ما باشید، جواب این سوالتان را خواهید گرفت! ما به اپلیکیشن طراحی شده توسط آکاف این قابلیت هم اضافه کردیم که اگر ادمین خواست مسابقاتی را راه اندازی کند که مبلغ جایزه بین تمام کسانی که شرکت کرده اند تقسیم شود.
در صورتیکه دوستانتان را به بازی دعوت کنید و از کد شما استفاده کنند، میتوانید "جان اضافه" داشته باشید. همچنین میتوانید "جان اضافه" را خریداری کنید. این بازی یک ویژگی دیگر بهنام "پاککن" نیز دارد که بازیکنان میتوانند برای از بین بردن پاسخ اشتباه به یکی از سوالها از آن استفاده کنند. البته سوال آخر مسابقه را نمی توانید با جان خریداری کنید !یا پاک کن استفاده کنید.
بازی HQ Trivia در 3 بخش مختلف HQ اصلی، HQ ورزشی و HQ کلمات، ارائه میشود. در ادامه به شرح خلاصهای از هرکدام خواهیم پرداخت.
HQ اصلی:
در تاریخ 26 اوت 2017 برای آیاواس و در تاریخ 31 دسامبر 2017 برای اندروید، عرضه شد. میزبان آن "مت ریچارد" است. زمان برگزاری آن در روزهای سهشنبه و پنجشنبه هر هفته و معمولا در ساعت 3 بعد از ظهر و 9 شب، به وقت شرق ایالات متحده میباشد.
میزبان 15 سوال سه گزینهای را بهترتیب میپرسد و بازیکنان ده ثانیه فرصت دارند تا به هر سوال پاسخ دهند. در صورت دادن پاسخ صحیح به سوال، میتوان سوال بعدی را نیز جواب داد و بهاین ترتیب به جایزه نزدیکتر شد، و پاسخ نادرست هم یعنی حذف از دور مسابقه! در این بازی، هر سوالی که اکثریت بازیکنان را حذف کند، یک سوال "وحشی" نامیده میشود!
مبلغ جایزه در این بازی، از 200 تا 400 هزار دلار متغیر است.
HQ ورزشی:
در 31 ماه مه 2018 معرفی شد و در آن سوالاتی پیرامون ورزش پرسیده میشود. این بازی دوشنبه و چهارشنبهی هر هفته در ساعت 8 شب پخش میشود. میزبان آن "لورن گمبینو" و جایزهی آن معمولا 1000 دلار است.
HQ کلمات:
در دسامبر 2018 بازی دیگری با نام HQ کلمات که یک بازی پازل در سبک Wheel of fortune است، عرضه شد. بازیکنان برای چرخاندن چرخ در بار اول، یک حرف آزاد دریافت میکنند که بهصورت خودکار برای آنها ظاهر میشود. بعد از آن یک سری 12تایی به آنها داده میشود که در آنها باید با تکمیل حروف، یک کلمه یا جملهی کوتاه را کاملکنند.
در ابتدا که این بازی ارائه شد، اگر بازیکنان 3 حرف را اشتباه میزدند از مسابقه حذف میشدند، اما از تاریخ 13 فوریه 2019 بهبعد، انتخاب 10 حرف نادرست در کل بازی، بازیکن را حذف میکند. میزبان آن "آنا رویزمن" و جایزهی این مسابقه از 1000 تا 10000 دلار متغیر است.
شما نیز میتوانید طراحی بازی مشابه اسنپ کیو و HQ را به توسعهدهندگان مجرب آکاف بسپارید. ۲۲۸۹۷۹۲۴-۰۲۱
دانستنیهای دیگری دربارهی HQ:
- توسعهدهندگان اصلی آن روس یوسفوف و کالین کرول میباشند. کالین کرول در 16 دسامبر 2018 بهعلت مصرف بیش از اندازهی مواد، در آپارتماناش در منهتن، جان خود را از دست داد.
- میانگین تعداد شرکتکنندگان بازی HQ بین 100هزار تا 500هزار نفر از سراسر جهان بهویژه کشورهای آمریکای شمالی، آلمان، انگلیس و استرالیا است.
- در 28 مارس 2018، HQ توانست رکورد بالایی از بازیکنان در حدود 38/2 میلیون نفر را بهدست آورد.
- این بازی برندهی جایزهی A-Train برای بهترین بازی موبایل در سال 2018 شد.
- مجلهی تایم آنرا برنامهی سال 2017 انتخاب کرد.
- بازی HQ را میتوان از گوگلپلی و سیباپ دانلود کرد.
همانطور که با هم دیدیم، بازی اسنپ کیو که اینروزها در ایران طرفداران زیادی دارد، فارسیسازی شدهی بازی HQ است. اگرچه شاید خیلیها کپی کردن کارهای غیر ایرانی را دوست نداشته باشند، عدهی دیگری از این کار حمایت میکنند، چرا که استفاده از نمونههای ایرانی فارسی سازی شده (و گاه بهنوعی مرتبط با حال و هوای فرهنگ خودمان که یک مزیت محسوب میشود) آسانتر است.
حتی گاه میبینیم که بدون ساخته شدن نمونههای فارسی سازی شده، هیچوقت از وجود نمونههای اصلی غیر ایرانی آن، مطلع نمیشویم و پس از ساخته شدن نمونههای کپی، با بازیها و برنامههای روز دنیا آشنا میشویم. بنابراین میتوان گفت کپی کردن از نمونههای خارجی، همیشه هم بد نیست! شما چهطور فکر میکنید؟ در قسمت نظرات برایمان بنویسید؛ دیدگاه شما دربارهی کپی کردن از بازیها و برنامههای غیر ایرانی چیست؟ آیا شما بازی محبوبی را میشناسید که بتوان آن را فارسی سازی کرد؟
آکاف نیز با داشتن توسعه دهندگان مجرب، میتواند طراحی بازیهای مشابه اسنپ کیو و HQ Trivia را انجام دهد. ۲۲۸۹۷۹۲۴-۰۲۱