امروزه، هر کسب و کاری نیازمند طراحی اپلیکیشن موبایل برای حرفه خود می باشد تا بتواند در بازار دیجیتال از رقبای خود پیشی بگیرد. استفاده از اپلیکیشن برای صاحبان آن، بسیار کارآمد و مبرم است.
هر استارتاپی، در دنیای دیجیتالی امروزی به یک نرم افزار ، سایت و یک برنامه کاربردی نیاز مبرم دارد. اما بایستی پذیرفت که به دست آوردن تمام این سه مورد هم کاری پرزحمت است و هم بسیار هزینه بر می باشد و از طرفی دیگر PWAها در عین سادگی و رسایی هم نیاز به هزینه بسیار کمتر دارند و هم وقت زیادی را از شما نمی گیرند. آنها فقط ضامن سرمایه شما نیستند بلکه ضامن وقت و زمان شما نیز هستند که خود عامل بسیار مهمی در جهت کسب موفقیت می باشد. در این مقاله به معرفی مزایای طراحی اپلیکیشن ها می پردازیم.
مزایای طراحی اپلیکیشن موبایل برای استارتاپ ها:
1-سریع وکاملا روان: برنامه های پیشرفته وب احتمالا با توجه به مزایاشان شما را ملزم به استفاده از PWA می کند. به علاوه بایستی پذیرفت که برخلاف بسیاری از برنامه های وب دیر که هم حجم زیادی دارند و هم بسیار کند هستند، PWA بسیار سریعتر و روان تر می باشد.
2- قابل اعتماد: نباید فراموش کنید که به هر حال PWA ها برنامه های تحت وب هستند و نیاز به اتصال به شبکه دارند اما عدم اتصال یا اتصال ضعیف بر کارایی و عملکرد آنها تاثیری ندارد که از این حیث نیز نسبت به برنامه های قدیمی برتری دارد. همانطور که جیک آریچیبالد می گوید: « به ارتباط ضعیف با شبکه به چشم یک ایراد نگاه نکنید بلکه سعی کنید با یک رفتار حرفه ای آن را بهبود بخشید ».
3- درگیر شدن: PWA به شما این امکان را میدهد تا کاربر را هرچه بیشتر درگیر برنامه کنید ، چرا که بر خلاف برنامه های قدیمی که صرفا با استفاده از نوتیفیکشن ها سعی در انجام این کار دارند اما PWA ها علاوه بر این نوتیفیکشن ها با استفاده از واکنش گرایی با تمامی صفحات و تنظیم چکونگی راه اندازی و شروع برنامه و... می تواند کاربر را به خود جذب نماید و درگیر خود کند.
4- استفاده آسان: با استفاده از برنامه های پیشرفته وب ، کاربران می توانند به جای تایپ URL در مرورگر جهت دسترسی به برنامه موردنظر، بر روی نماد برنامه در دستگاه خود کلیک کنند تا به آن دسترسی پیدا کنند و بر خلاف برنامه های بومی ، کاربران همچنین می توانند PWA ها را بدون مراجعه به فروشگاه هایی نظیر گوگل استور ، اپل استور و... نصب کنند.
5- قابلت جستجو آسان در موتورهای جستجو: با توجه به اینکه یک برنامه کاربردی بومی ممکن است به 50 تا 100 مگابایت فضای ذخیره سازی نیاز داشته باشد ، اما PWA ها فضای ذخیره سازی بسیار کمتری را نیاز دارند به طوری که امروزه به سختی می توانید PWA ای را پیدا کنید که بیش از 1 مگابایت از فضای دستگاه کاربر را اشغال کرده باشد.
برخی از مهم ترین موارد استفاده از PWA در طراحی اپلیکیشن موبایل:
با توجه به اینکه کاربران نرم افزار ها و برنامه ها چه برنامه های بزرگ و کاربردی و چه برنامه های قدیمی ، اجتماع بسیار بزرگ و عظیمی را تشکیل می دهند پس عاقلانه نیست که برای هر ایده ای که در ذهنمان می آید تمام این اجتماع عظیم را مخاطب خود قرار دهیم، بلکه در صورتی می توانیم این اجتماع عظیم از کاربران را مخاطب خود خطاب کنیم که برنامه مدنظر ما دارای معیارهای زیر باشد:
• تعامل بسیار بالا
• واکنشگرایی عالی
• تعامل کامل با کاربران با شبکه اتصالی کند و آهسته
• قابلیت کشف آسان در موتورهای جستجو
در حالی که موارد بالا تمام معیارهای لازم نیست اما ترکیب نسبتا کاملی است که بایستی یک PWA دارای آنها باشد. گارتنر پیش بینی می کند که در سال 2020 شاهد جایگزینی PWAها در مقیاس بسیار گسترده ای به جای برنامه های بومی خواهیم بود. این اتفاق تنها در یک بازه زمانی اتفاق می افتد، بسیاری از شرکت های پیشرو در حال حاضر از PWA ها استفاده می کنند از جمله توییتر، فلیپ کارت، فوربس.
نتیجه گیری:
فراموش نکنید که احتمالاً این یکی از اصلی ترین دلایلی است که باعث شده حتی کمپانی های بزرگی از جمله توییتر ، فوربس و اوبر از PWA ها استفاده می کنند. برنامههای پیشرفته وب در واقع آینده توسعه فضای وب و شبکه را تشکیل میدهند ؛ به همین دلیل است که بایستی کسب و کارهای نوپا به عنوان یک استراتژی در جهت موفقیت به آن نگاه کنند و به دنبال آن باشند.
شرکت آکاف در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل فعالیت می نماید، جهت مشاوره می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
دیدگاهها
این کار رو شرکت های طراحی اپلیکیشن انجام می دهند؟